Бареков: Предадоха ме, но без мен няма БДЦ

Бареков: Предадоха ме, но без мен няма БДЦ
Николай Бареков Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков заяви, че няма никакъв шанс да просъществува каквато и да е парламентарна група и коалиция Български демократичен център без участието на ББЦ.

„Казвам това със самочувствието на единствения политик от групата, който беше избран за народен представител в 43-тото Народно събрание като водач в двата изключително тежки района, където бях водач на листа - Пловдив и Варна (за разлика от мен, моят приятел Любен Дилов - син, който сега предяви претенции да води бащина дружина, не бе избран за депутат, макар и да водеше листата в родния си 23 МИР в София)“, заяви Бареков.

Евродепутатът е категоричен, че без „България без цензура“ и без Светлин Танчев начело няма как да съществува БДЦ, независимо дали е парламентарна група или коалиция.

„В политиката често се случват масови и големи предателства. Случи се и на нас. Нито един избирател на „България без цензура“ не е гласувал за друго, освен за програмата, в чието съставяне, както и във формулирането на нашите предизборни послания пред избирателите ни, нескромно ще призная, взех основно участие“, коментира още Николай Бареков.

#„България без цензура“ #Николай Бареков #Светлин Танчев #Бареков #БДЦ #ББЦ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"