Премиерът Борисов: Да се напънем и да сложим една жена за президент...

Премиерът Борисов: Да се напънем и да сложим една жена за президент...
Снимки: БГНЕС
A A+ A++ A

Защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена за президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в приветствието си до участниците в Общото събрание на "Жени-ГЕРБ" в НДК.

Благодаря на тези партии, които с нас участват в управлението, защото само това, което направихме досега, си струваше, добави Борисов. Като пример посочи връщането на средствата от еврофондовете и получаването на парите на граждани от Корпоративна търговска банка (КТБ).

Влизам в ролята и на другите партии

трудно е, но всички сме си дали сметка,че това е добрият вариант, не е идеалният, но е за добро за страната, посочи премиерът. Сега управленската програма сме я раздали на другите партии и до сряда е добре да стане, поели сме я като ангажимент, напомни той.

Протестите за БДЖ премиерът коментира така: "Тези, които ги организират тези протести, те са в историята, те са още в партизанското движение. Понеже не виждат колко не могат - влагайте разбиране, влагайте добрина, поучи се от мен. И какво им е, как мислиш, като цяла Европа застана зад България - пуснаха ни всички фондове, няма и да загубим пари. Как да излязат, какво да кажат? Събориха банки, милиарди разплащаме сега за техните вересии, какво да кажат? Дадохме коледни надбавки, дигнахме възрастта, какво да кажат - само за един месец".

"Сега са станали

няколко убийства, ще ги разкрием тази седмица

обеща Борисов.

Ще видите колко ще им е мъчно", обобщи той.

На мероприятието присъстват делегати от цялата страна, представители на ГЕРБ от местната, законодателната и изпълнителната власт, както и членове на Европейския парламент.

Специален гост е председателят на ЕНП-Жени Дорис Пак (на снимката горе). На откриването говори председателят на Народното събрание Цецка Цачева (на снимката долу), а след нея и кметът на София - Йорданка Фандъкова.

Ирена Соколова, областен управител на Перник, бе избрана за председател на организацията "Жени-ГЕРБ".

#Бойко Борисов #Цецка Цачева #Йорданка Фандъкова #Дорис Пак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"