Отцепилите се депутати на ББЦ да напуснат парламента

Отцепилите се депутати на ББЦ да напуснат парламента
Снимка: bulgariabezcenzura.bg
A A+ A++ A

Младежката организация на „България без цензура“ поиска отзоваването като народни представители на напусналите партията депутати. От ръководството изпратиха писмо до Росен Петров, Анна Баракова, Стефан Кенов, Борислав Иглев и Христо Тодоров, в което пишат: „Отзоваваме ви!“.

"Отзоваваме ви заради продажничество, конформизъм и национално предателство. Имайте поне капка достойнство и визия за бъдещето и си дайте сметка, че животът и мандатът са кратки. Все още не е късно да поправите грешките си и да напуснете Народното събрание, за да дадете шанс на тези след вас да работят за избирателите си, а не за себе си", се казва в писмото..

„Вместо да изпълните заръките ни на избиратели и да бъдете законна и градивна опозиция, вие напуснахте партията, която ви даде власт и застанахте редом до онези, на които трябваше да опонирате“, пишат от младежката организация.

„Забравихте ли, че искахме повече работни места? Забравихте ли, че искахме справедлива социална държава с безплатни лекарства за деца, майки и пенсионери? Защо нямате достойнството да застанете срещу милиционерщината, която сегашните управляващи се опитват да върнат с ваша помощ?“, питат още от МББЦ.

#България без цензура

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници