Настоящето правителство е „тюрлюгювеч”, смята Бареков

Настоящето правителство е „тюрлюгювеч”, смята Бареков
снимка: Нова телевизия
A A+ A++ A

Настоящето правителство е „тюрлюгювеч”. Това мнение изказа евродепутатът Николай Бареков в ефира на Нова телевизия. По думите му хората са гласували за Реформаторския блок, за да няма страната дългове, но това не се случи.

„Не съм чул избирател да е гласувал за Реформаторския блок и да е знаел, че България ще бъде вкарана в 24 милиарда дълг само за 3 месеца”, посочи Бареков.

Той уточни, че винаги е бил опонент на ГЕРБ и Бойко Борисов.

„Искам да похваля г-н Борисов. Бареков и Борисов имат принципно отношение помежду си – няма да седнем с него на една маса, няма да управляваме заедно, няма да си пием кафето, няма да дойде на мой конгрес, за да се целуваме. Никога не съм бил удобен за г-н Борисов, винаги съм бил опонент на ГЕРБ”, заяви Бареков.

Според него обаче той е станал ненужен за ГЕРБ и ДПС и те в „един момент явно си направиха друга сметка”.

Що се отнася до заплахата за живота му, евродепутатът уточни, че не се чувства застрашен.

„Подаден е сигнал от партията до прокуратурата. Не се чувствам застрашен”, посочи той.

Относно разпада на парламентарната група на БДЦ, той заяви, че си носи кръста. „Нося си кръста, разграничил съм се още по Коледа от тази парламентарна група”.

Бареков обвини част от депутатите, че са на заплата при Христо Ковачки. „В деня, в който БДЦ се разпадна и подкрепи управляващите, беше издадено лиценз за удължаването на живота на мина Бобов дол”, коментира евродепутатът.

Той смята още, че срещу парламентарната му група е имало мащабна атака и е направено всичко възможно, за да бъде разбита и да бъдат превърнати в „глутница хиени”, които да обикалят.

#Николай Бареков #БДЦ #убийство #заплаха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"