Бареков: Пионките от БДЦ изпълняват мокра поръчка с дълга

Бареков: Пионките от БДЦ изпълняват мокра поръчка с дълга
Николай Бареков Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатите от Българския демократичен център са банда предатели на своите избиратели, които още от самото начало бяха задействани през олигарха Христо Ковачки да бъдат групата за мокри поръчки на управляващите. Когато дойде най-мръсният момент, задачата да се ограби народа с 16 млрд. евро, тези пионки на управляващите бяха задействани посредством Христо Ковачки и неговия бизнес, който е изцяло с държавата, и разбира се, техните връзки с управляващите. Така коментира евродепутатът и лидер на ББЦ Николай Бареков решението на БДЦ да подкрепи дълга. Ден по-рано те бяха категорични, че ще гласуват "против" или "въздържал се".

Ден по-рано от БДЦ бяха категорични, че ще гласуват "против" или "въздържал се". - See more at: http://novinite.bg/articles/88634/Deputatite-ot-BDC-obrashtat-igrata-shte-podkrepyat-dalga#sthash.CK3KvjDe.dpuf

„Нямам нищо общо с тези хора. България без цензура няма да подкрепи дълга. В момента в парламента имаме само един депутат от партията – Светлин Танчев, защото Мартин Иванов и Георги Ковачев са с мен в Брюкесл на конференция на проблемите в Близкия изток, която организирах аз“, коментира Бареков.

Евродепутатът подчерта, че отцепниците от партията му са избрани с тениски с неговия лик на гърдите и от името на неговата партия, затова трябва незабавно да напуснат парламента.

„Този срамен акт с дълга ще го прехвърля за дискусия в Европейския парламент. Днес съм на изслушване на президента на Европейската централна банка Марио Драги, с кого лично ще разговарям за дълга. Вярвам, че тези пари ще бъдат отпуснати на България, защото ЕС има интерес – тези пари ще се върнат в европейската икономика, няма да останат в българската“, категоричен бе Бареков.

#Българския демократичен център #Николай Бареков #Бареков #Марио Драги #България без цензура #БДЦ #ББЦ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"