Край: Блатечки изостави Диляна Попова

Край: Блатечки изостави Диляна Попова
A A+ A++ A

Слуховете се оказаха факт: топмоделът Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки наистина са сложили край на връзката си. Това потвърди пред Нова телевизия певицата Лора Караджова. Блондинката, която също наскоро стана майка за първи път, е близка приятелка на Диляна.

Запитана какво мисли за отношенията на Попова и Асен и цялата ситуация около връзката им, певицата заяви: "Не мисля, че е най-доброто развитие на събитията. Все пак не мога да им се бъркам, но мисля, че като правиш едно дете, би трябвало да си с майката на това дете, особено малко след неговото раждане", откровена бе Лора.

С това тя не само потвърди раздялата на двамата, но и ясно даде да се разбере, че именно Асен е напуснал красавицата.

През октомври м.г. в телевизионно интервю Асен Блатечки намекна за проблем в отношенията им. На въпрос дали успява да отдели време за сина си, който се роди от "забранената му любов" с манекенката Диляна Попова, Блатечки беше лаконичен: "За сина ми не ми остава време". 

Припомняме, че Диляна и Асен се запознаха на снимачната площадка на "Стъклен дом", където синеоката красавица получи епизодична роля. Много скоро страстните сцени между двамата прерастват в много повече от актьорска игра. Дълго време обаче колегите упорито се опитваха да скрият пламналата любов помежду си - поради факта, че Асен вече има семейство и дъщеря.

В крайна сметка чувствата вземат връх и след краткия романс се появява синът им Борил. Бременността на Диляна обаче е помрачена от непрестанното лутане на Блатечки между нея и бившата му половинка Катерина. Носи се слух, че актьорът не издържал да е далече от дъщеря си и се върнал при нея и майка й за Коледа, оставяйки Диляна сама за празниците. 

Диляна Попова и Асен Блатечки все още не са обявили публично раздялата си.

Наскоро Диляна Попова призна, че не спазва пунктуално всички бебешки традиции. Тя също така сподели, че майка ѝ помага за отглеждането на бебето. За радост на манекенката, Борил се оказал много спокойно дете.

#Диляна Попова #Асен Блатечки #Борил

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »