Сашо Кадиев стана баща на момиченце

Сашо Кадиев стана баща на момиченце
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Водещият Сашо Кадиев стана баща в четвъртък сутрин. След щастливото събитие, той не се появи в ефира на "Преди обед". От предаването обаче обясниха нещо съвсем различно. Неговата екранна партньорка Деси Стоянова обясни, че актьорът не е успял да дойде навреме, тъй като снощи имал представление във Варна.

Истината обаче излезе наяве, след като приятелката на Катето Евро - Марта Вачкова, издаде щастливата новина във Фейсбук. "Сладкото ми Катенце си има вече внученце, ура за Танчето и Сашето", написа актрисата в социалната мрежа.

Половинката на Кадиев - Таня, е родила тази сутрин в "Майчин дом". Бебето се е появило с планиранио секцио. Двамата са горди родители на момиченце.

Припомняме, че гордата баба Катето Евро разкри новината докато бе в риалитито "ВИП Брадър". Там тя обяви, че ще си има внучка, която ще носи нейното име - Катерина.

Вероятно тя ще се заеме сериозно да помага в отглеждането на бебето, тъй като Александър Кадиев и приятелката му имат намерение да се преместят в къщата на Катя в Панчарево.

#Сашо Кадиев #Катето Евро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"