МВР показа куфар, в какъвто е открито убитото 5-годишно дете

МВР показа куфар, в какъвто е открито убитото 5-годишно дете
снимка: МВР
A A+ A++ A

Снимки на куфар като този, в който е открито тялото на намереното край Пасарел 5-годишно момченце, както и на хавлиената кърпа, в която е било увито детето са разпространени от МВР. От фотографиите става ясно, че куфарът е зелен на колелца, в който момченцето е било поставено в ембрионална поза. Хавлиената кърпа, в която е било завито голото тяло е синя на цветчета.


"Усилията на криминалистите са насочени към установяването на самоличността на детето. Хората, които го разпознават на публикувания вчера графичен портрет, имат информация за изчезнало дете с подобно описание или за вещите от снимките, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана!", призовават от МВР.

На 20 март в района на село Пасарел беше намерено тяло на момче в затворен куфар. Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмно кестенява коса, кафяви очи и светла кожа. При първоначалния оглед са били констатирани следи от насилие.

От полицията отправят апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието. Информацията е от изключителна важност за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние.

#куфар #одеало #дете #Пасарел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"