Официално: ЦСКА има нов старши треньор

Официално: ЦСКА има нов старши треньор
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Официално ЦСКА има нов старши треньор. След като преди броени дни оставка хвърли Стойчо Младенов, на негово място застава бившият защитник на отбора Галин Иванов. Новината съобщи изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров. Помощник на 39-годишния специалист пък ще е бившият му съотборник Владимир Манчев.

Асистентите на Екзекутора на Ливърпул Стоян Колев и Ренато Шмит остават на работа в клуба, съобщи "Спортал".

"Назначаваме Галин Иванов заедно с Владо Манчев. Знаете Галин от 8 години е треньор в ДЮШ и е близо до отбора. Неговият набор 98 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне. Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин. Имам преки впечатления от неговата работа. Наистина липсва му опит, но както липсва опит, така има и голям ентусиазъм в него", довери Александър Тодоров.

Малко преди 10 часа Галин Иванов поведе ЦСКА за своята първа тренировка, която ще се проведе на базата в Панчарево. Юношата на Добруджа изкара 7 сезона на "Българска армия" в периода от 1995 до 2003, а от 2007 г. работи в ДЮШ на армейците.

#ЦСКА #отбор #треньор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници