Борисов: Само за кърменето в мола не сте ме питали

Борисов: Само за кърменето в мола не сте ме питали
A A+ A++ A

"Аз понеже имам големи гърди само за кърменето в мола не ме е питал някой" - с тези думи премиерът Бойко Борисов отклони въпросите за КТБ, докато влизаше в Съдебната палата да свидетелства по делото срещу бившия шеф на разузнаването ген. Кирчо Киров.

Интересът на медиите бе предизвикан от изказването на банкера Цветан Василев за среща между него и Бойко Борисов преди кризата с банката.

Вече започват да стават нахални, коментира Борисов. 

От обяснението ме се разбра, че визира предшественика си Пламен Орешарски и Петър Чобанов. "Иван Искров пък сме го посочили сто пъти и нахалството му, че стои го няма никъде в света, но се надявам май месец да имаме нов шеф на БНБ. Нахалството на Искров е безгранично", заяви Борисов.

Той припомни, че и Орешарски като финансов министър, и Станишев като премиер, са спасявали банка в същата ситуация през 2008 година. 4Ние няколкократно сме спасявали банки и в момента спасяваме банки", добави Борисов.

По думите му Орешарски и Чобанов е трябвало да подкрепят банката. "След това да направят каквото искат с нея, тя щеше да е цяла", убеден е той.

#Бойко Борисов #Цветан Василев #КТБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"