Манджуков: Поведението в ЦСКА може да откаже господата инвеститори

Манджуков: Поведението в ЦСКА може да откаже господата инвеститори
A A+ A++ A

Акционерът в ЦСКА Ивайло Манджуков коментира пред медиите, че в ЦСКА се държат неадекватно и може да откажат инвеститорите, които са подали ръка на клуба.

"Само във вчерашния ден сме платили около половин милион лева по лиценза. В това число влиза и дългът към Чавдар Етрополе. Изпълнихме това, за което се бяхме разбрали с г-н Димитров", обясни Манджуков.

"Имам 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров, той се сърди, но няма за какво и поведението му е меко казано недостойно. За последен път си общувам с когото и да било чрез медиите, считам го за много нисък акт на лично възпитание", отбеляза бизнесменът, който бе днес на стадион "Българска армия", а след това говори пред медиите.

"Едно такова поведение би могло да откаже господата инвеститори Манджуков и Инджов, още не са влезли в клуба и започват атаки", допълни той.

"Кому е нужно? Не искам да цитирам разговора, който проведохме с г-н Димитров. Потвърждавам, че се бяхме уговорили за 100 хил. лева и ние спазихме това, за което се бяхме разбрали. Не съм посещавал съблекалнята и не съм разговарял с футболистите и треньорското ръководство", каза Манджуков.

"Позицията на Стойчо Младенов не я приемам, даже това е меко казано. Във вторник ще има пресконференция, на която ще говорим", завърши Манджуков.

#ЦСКА #Ивайло Манджуков #инвеститорите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"