Борисов няма да сменя министри

Борисов няма да сменя министри
Бойко Борисов Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов заяви, че в момента не вижда смисъл от промени в кабинета. Така Борисов отговори на лидера на АБВ Георги Първанов, който заяви в неделя, че са необходими спешни кадрови промени в правителството.

„Аз имам рядката привилегия да не гледам телевизия и да не слушам. Когато дойдат да ми приказват за магнолиите, се заслушвам от време на време, за да видя докъде е паднала журналистиката. А иначе всяка партия има право да си изявява своите претенции, да говори по своите програми, да си трупа точки пред избирателите си. Всеки има право на мнение. Това е демокрацията”", коментира Борисов.

Коментарът бе направен в село Долна Диканя, община Перник, където Борисов присъства на откриването на новосъздаденото предприятие за преработка на зеленчуци. Предприятието е финансирано по Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013 г.

"Подобни инвестиции дават възможност, а земеделският сектор в България има голям потенциал и трябва да бъде възроден. Така разбирам бизнеса - да намериш ниша, да направиш проект, да направиш бизнес план и след това държавата да ти помогне с финансиране", каза Борисов.

#Бойко Борисов #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »