Боксов мениджър настоява да разследват Кличко

Боксов мениджър настоява да разследват Кличко
A A+ A++ A

Боксът на Кличко минава всякакви граници, твърди руски боксов мениджър и настоява за разследване на начина, по който световният шампион скрива ръкавиците и бинтовете от ръцете си веднага след мача.

"Той или виси на теб, или те удря с въпросните ръкавици. Видяхме какво направи с лицето на Пулев", казва известният руски боксов промоутър Владимир Хрюнов в интервю за gazeta.ru.



"Смятам, че това трябва да се разследва. Трябва да го направи и полицията в Хамбург, защото видяхме как пострада Кубрат Пулев в мача между двамата", казва промоутърът. По думите му американски журналист разкрил подозрителен момент след мачовете на украинеца.

"Той е събрал кадри от абсолютно всички боеве на братята Кличко. Първото, което те веднага правят след края им, е да свалят ръкавиците си. Винаги един и същ човек е наблизо, за да ги вземе. След това срязват бинтовете на ринга и също ги предават на един и същ човек. Той ги пъха в плик и ги отнася някъде, за да не попаднат в чужди ръце. Тези материали трябва да се пратят до боксовата комисия и да се иска нейното становище", обявява Хрюнов.

#Владимир Кличко #Кубрат Пулев #ръкавици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"