Продавачката, нападната от сем. Рангелови: Искам максимална присъда за тях!

Продавачката, нападната от сем. Рангелови: Искам максимална присъда за тях!
Кадър: Би Ти Ви
A A+ A++ A

Продавачката Цветанка Амбова, която стана жертва на брутален грабеж в столицата преди дни, каза в ефира на Би Ти Ви, че иска максимална присъда за нападателите си - семейство Рангелови.

Кадрите, в които мъж с пистолет и жена му я тормозят, предизвикаха всеобщо възмущение. Самата продавачка  не е гледала записа от камерите и не иска да го вижда.

„Бих им казала, че е

по-добре да се лекуват, защото се самоунищожават

по начина, по който са тръгнали”. Това Амбова каза в отговор на въпроса какво би казала на Боряна и Рангел Рангелови.

Тя разказа, че Рангел Рангелов влязъл в магазина по-рано, взел бутилка скъпо уиски и искал стек цигари, но се отказал, понеже нямало толкова. След половин-един час влязла жена му Боряна. Докато била на касата, съпругът влетял с пистолет и го насочил към продавачката. И двамата я заплашвали.

В крайна сметка,

Амбова не дала оборота от касата:

„Казах, че парите са в управителя вътре, а всъщност бях сама. Казах, че нямам ключ...”. Викала за помощ, но никой не влязъл. Не могла и да натисне паник бутона. Самата тя не може да си обясни как е събрала смелост да не отвори касата.

Преди самото нападение тя подозирала, че двамата поотделно са дошли да крадат, но очаквала да се задоволят с нещо дребно. „Просто като влезе, прецених - с раница, шапка, висок, по начина, по който се държеше в магазина, въртеше се в ъгъла”, припомни си Амбова първото влизане на Рангелов.

Тя има познат психолог, с когото се среща след травмиращото преживяване. Върнала се е на работа, смята, че й помага: „Клиентите ме познават, прегръщат ме и казват, че съм герой”.

#Рангелови #нападение #магазин #продавачка #Боряна и Рангел Рангелови

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"