Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла прати мъж в болница

Тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла прати мъж в болница
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тежка катастрофа на пътя Русе-Бяла между камион и лека кола прати мъж в болница. Лекарите се борят за живота на шофьора на лекия автомобил. Сигналът за инцидента е подаден около 7:40 ч в събота сутрин. Катастрофата е станала на остър завой в района на 9-ия километър.

Тежкотоварен камион с българска регистрация, който е пътувал в посока Русе, е навлязъл частично в лентата за насрещно движение. Ремаркето му е закачило движещия се срещу него автомобил. Колата е собственост на Регионалното управление по горите и 44-годишният водач е отивал на работа в село Батин.

Тирът се е движил със скорост 90 км/ч, при разрешена 60 км/ч, и за да не удари колите пред него, е ударил рязко спирачки. Ремаркето се е занесло и се е врязало в колата на Горското.

Извиканият на място екип на "Спешна помощ" е констатирал, че 44-годишният мъж е с тежка травма на ръката, голяма кръвозагуба и опасност за живота. Той е откаран веднага в болницата, където е сложен на операционната маса. Има вероятност да му бъде ампутирана ръката.

На водача на камиона е съставен акт от екип на ДАИ, тъй като превозното средства няма технически преглед.

Заради катастрофата пътят е затворен. Движението за леките коли е отклонено през село Иваново, а тировете изчакват на опашка.

#катастрофа #Русе #Бяла

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »