Роби Уилямс си ляга с българско момиче на плажа (СНИМКИ+ВИДЕО)

Роби Уилямс си ляга с българско момиче на плажа (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимки: Key Event
A A+ A++ A

Роби Уилямс е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче и да си легне с него на сцената на морския бряг. Звездата ще си избере момиче от Goldencircle зоната и ще го качи на сцената в специално пригодено за целта легло.

Роби ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, пред погледите на десетките хиляди зрители на плажа в Бургас, твърдят организаторите на Spirit of Burgas.

Тази новина достигна до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас: „По принцип, това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е специално, защото все пак ще сме на плажа, под звездите, а ако е много горещо, стискаме палци Роби да свали всички дрехи“, коментират членове на клуба.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като община Бургас вече се подготвя да посрещне много повече хора от първоначално предвидените. В понеделник, на специална пресконференция в Бургас, ще бъдат обявени допълнителните мерки, които ще бъдат взети, за да се избегнат големите задръствания.

Предвижда се затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1200 места.

БДЖ пуска специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички, решили да стигнат до Бургас на 7 август.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#музика #Stereo MCs #SPIRIT of Burgas #Kasabian #Бургас #фестивал #Роби Уилямс #момиче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »