Миков изрази съболезнования за починалите на Бузлуджа

Миков изрази съболезнования за починалите на Бузлуджа
A A+ A++ A

Председателят на БСП Михаил Миков поднесе съболезнования на семействата на двама социалисти, които починаха по време на Националния събор на Бузлуджа, съобщиха от БСП.

„В такива моменти, когато се разделяме с достойни хора, останали до края на живота си предани на лявата идея, сякаш думите губят силата си“, отбелязва лидерът на социалистите в съболезнователни адреси от свое име и от името на Националния съвет на БСП.

„Няма думи, които да облекчат мъката, която изпитвате от липсата на любим човек. Знам, че е невъзможно да се преодолее огромната болка от загубата на близък. Изразявам най-дълбоко съчувствие към вас“, обръща се Миков към роднините и близките на Костадин Сельов и Господинка Пенева.

„В този тежък момент позволете ми да изразя най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност към вас. Уверявам ви, че скърбим заедно с вас в тези мигове на тежки изпитания, пред които ни изправя животът“, казва още председателят на БСП и посочва, че губим истински и всеотдайни хора, останали докрай отдадени с цялото си сърце на каузата на левицата.

#Михаил Миков #БСП #Бузлуджа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"