Сватбена рокля за половин милион долара и предбрачен договор за 82,8 млн.

Сватбена рокля за половин милион долара и предбрачен договор за 82,8 млн.
A A+ A++ A

Сватбената рокля на американската реалити звезда Ким Кардашиян е творение на модна къща „Живанши“, а дизайнерът е Рикардо Тици.

Първите снимки от сватбата на звездната двойка бяха публикувани в сп. „Пийпъл“. Според информациите цената на роклята е достигнала фантастичната сума от 500 000 долара, като

дъщеря й Норт Уест носела подобна на майка си рокля

Предполага се, че нейният тоалет е значително по-евтин.

Кание Уест и Ким Кардашиян сключиха брак в събота, 24 май, във Флоренция, Италия. На следващия ден младоженците заминаха за графство Корк в Ирландия, където прекарват първите си дни като женена двойка на меден месец.

Въпреки че не е минала дори седмица от церемонията, вече излезе информация  за предбрачния договор.

Двамата са постигнали нечувано споразумение

според което Кание трябва да плаща на Ким за всяко родено дете. Ако пък й изневери, но иска да остане женен за нея, отново ще трябва да плати солидна сума пари.

Ако двамата се разведат в следващите три години, риалити звездата няма да получи нищо от богатството на рапъра. Но в случай че преминат тази граница, Ким ще получава по 600 000 паунда за всяка следваща година.

За всяко родено дете Кардашиян ще получава по три милиона паунда. Но ако Уест изневери на съпругата си, ще стопи сметката си с още шест милиона паунда. Общата стойност на предбрачния договор между звездите е 82,8 милиона паунда.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници