Бранджелина поканиха за певци на сватбата си Бионсе и Джей Зи

Бранджелина поканиха за певци на сватбата си Бионсе и Джей Зи
Бионсе и Джей Зи вероятно ще пеят на сватбата на Бранджелина. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли поканиха друга звездна двойка да пее на сватбата им. Става въпрос за Бионсе и Джей Зи, съобщава Контактмюзик.

Двойката, която неотдавна завърши американското си турне On The Run, била помолена да пее на сватбата на Бранджелина, тъй като техните деца Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиан и Нокс са й големи фенове.

"Брад каза на Бей и Джей, че децата им, особено Мадокс, ги обожават. Той им каза, че ще направят големия им ден още по-специален, ако изпеят една песен", разказа запознат източник пред в. "Дейли стар".

Бионсе и Джей Зи заявили, че ще направят всичко възможно да пеят на церемонията, но не са поели твърдо обещание заради натоварения си график. "Те бяха поласкани и заявиха, че ще направят всичко възможно да вместят ангажимента в натоварения си график, зависи от датата", разказа източникът.

Музикaлното семейство, чийто брак според слуховете е в опасност, потърсило неотдавна усамотение в имението в Лос Анджелис на Гуинет Полтроу. Двойката планирала да остане там до концертите във Франция на 12 и 13 септември.

#Бионсе #Джей Зи #Анджелина Джоли #Брад Пит #Бранджелина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »