Музикантите на Лили Иванова я изненадаха с вечеря (видео)

Музикантите на Лили Иванова я изненадаха с вечеря (видео)
A A+ A++ A

Лили Иванова получи истински сюрприз от шестима от музикантите си, които й приготвиха обилна вечеря. Това се случи дни преди втората част от турнето на певицата (Бургас - 11 септември, Варна - 13, Велико Търново - 16, Пловдив - 18, Сандански - 20 септември, и София - 6 ноември). 

Озвучителят й Ачо направи печени чушки с доматен сос, китаристът Ангел Дюлгеров - надупени картофи, пианистът Оги Енев - погача, а Веселин Веселинов-Еко - мус. 

Най-добре се представи най-младият член на екипа. Цигуларят Орлин Цветанов блесна с бисквитена торта, печени зеленчуци и любимата по думите му салата на Лили от белени домати със зехтин и риган.

Поп примата призна, че не си пада по готвенето, но въпреки това върна жеста. Тя си носеше специален тостер, на който опече четири яйца, които всъщност се оказаха доста вкусни.

“Тази покана от музикантите към мен беше наистина приятнa изненадa, за която благодаря, коментира Лили. За мен това беше много приятен следобед, в който не сме заедно на сцена. Толкова много се смяхме, че в края на вечерята решихме, че трябва да я превърнем в традиция".

#Лили Иванова #музика #музиканти #турне #вечеря

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници