Мадона опитвала всички наркотици

Мадона опитвала всички наркотици
A A+ A++ A

Хората взимат наркотици, за да се свържат с Господ или да достигнат по-високо ниво на съзнанието си. Ако се надрусаш, влизаш в матрицата. Ето защо толкова много хора използват дрогата, защото искат да се приближат до Бог.

Това интересно разсъждение принадлежи на 56-годишната Мадона, която все още предизвиква скандали около себе си.

Наркотиците ти създават впечатлението, че се приближаваш до Господ, а в същото време те убиват, добави Мадж в интервю за магьосника Дейвид Блейн. Признава, че не се е наслаждавала на ефекта от повечето наркотици и е съжалила, че ги е взела, след като те са влезли в кръвта й: "От всичко съм опитвала. Щом се надрусах, обаче пиех тонове вода, за да изкарам тези вещества от организма си. Исках час по-скоро да ги махна от организма си".

"Станах обсебена от смъртта, от идеята, че никога не знаеш кога ще дойде тя, казва още Мадона. Човек трябва да направи възможно най-много, за да извлече най-много от живота".

Мадона прекара Деня на благодарността в сиропиталището "Конданани", където осинови децата си. Тя има две биологични отрочета - Роко и Лурдес, и две осиновени - Мърси и Дейвид.

"Светът е в пълен безпорядък! Пребройте своите благословии! Те са безкрайни. Честит Ден на благодарността от Малави!", написа звездата в Туитър.

#наркотици #Мадона #певица #музика #Деня на благодарността

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници