Лили Иванова ще има концерти в двата най-големи града на Канада

Лили Иванова ще има концерти в двата най-големи града на Канада
На снимката горе - афишът за Канада; на снимката долу - Лили в лондонската зала "Трокси"
A A+ A++ A

Лили Иванова, след успешния концерт в лондонската зала "Трокси", добавя още 2 дати, в които може да бъде видяна на живо извън пределите на България. Двата най-големи града в Канада - Торонто и Монреал, вече са част от списъка с концерти за тази година.

На 30 октомври певица номер 1 ще се представи в Queen Elizabeth Theatre в Торонто с капацитет 1250 места и с имидж на една от най-професионалните концерти зали в Kанада, част от Exhibition Place - голям мултифункционален културен център за изложби, концерти, театрални и танцови спектакли.

На следващия ден, 31 октомври, е концертът в театър Rialto в Монреал - една от най-емблематичните сгради в града с капацитет от 1165 места, обявена за исторически паметник през 1988 г. и официален исторически обект на Канада от 1990 г. Дизайнът на фасадата е вдъхновен от Парижката опера, а интериорът е нео-барок.

И двата концерта в Канада са с начален час 20:00 ч. и са по покана на компанията "Балканто", която работи по създаването и на специален уебсайт за събитията на адрес Lilicanada2015.com, oт където могат да бъдат купени и билети.

Преди Канада предстоят концертите в Русе - на 23 юли с откриване на спортна зала в града. На 26 август Лили ще пее в летния театър във Варна, а на 28 август - в летния театър на Бургас. На 3 септември е концертът в античния театър на Пловдив. /ДД

#Канада #Лили Иванова #музика #концерт #певица

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници