Кънев: Реформаторите искат ГЕРБ, но без Борисов

Кънев: Реформаторите искат ГЕРБ, но без Борисов
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Реформаторът Радан Кънев бе категоричен във вторник, че ГЕРБ са непоследователни. В ефира на Нова телевизия обаче той обясни, че "Реформаторския блок" все пак би управлявал единствено с ГЕРБ, но само при ясни и категорични условия, на които партията на Бойко Борисов "нервничи".

По отношение условието да управляват с ГЕРБ, но без Борисов - "реформаторът" го определи като политически инструмент. Радан Кънев припомни тежкото положение на България по време управлението на ГЕРБ и призна, че са правени грешки, но те трябва да бъдат поправени. 

"Ако личното минира на някого възможността да работи в полза на българското общество, то това означава, че слага личното си его над интереса на българите", заяви още Кънев по отношение на Борисов. 

По отношение казуса за КТБ, той изказа мнение, че в никакъв случай парите на данъкоплатеца не трябва да отиват за спасяване на банката. "Политическата позиция в случая е да спасиш данъкоплатеца", добави още Кънев.

Той призна, че и между Рефоматорите има напрежение, но има консолидация. "Най-опасният популизъм сред партиите е, че може да има прогрес без промяна в България", сподели още Кънев.

По отношение на финансите си той бе категоричен, че към момента доходите му са около 3000 лева, но изпитва затруднения заради ипотечен кредит и частна детска градина, като допълни че ползва метрото за придвижване и никога не е ползвал лична охрана.

#реформаторски блок #Радан Кънев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници